Engholms Miranda

Født 2014, forventet stang ca. 100 cm

Far: Marco af Bergli, SH 755, 2. kl. A
Mor: Engholms Molly, SH 3072, 1. kl.
MF: Navaro v.d. prin sen Bankhoeve, SH 453, 2. kl. B

miranda1
Galleri med resultater på Facebook

Miranda blev købt som fravænnet føl, da jeg ønskede mig en broget hoppe efter at have mistet min gamle avlshoppe Foula Fancy. Der gik dog ikke længe fra vi fik Miranda hjem til både pige og pony mente, at Miranda var Kamillas pony. Miranda har det mest fantastiske temperament. Hun har altid nydt, når børnene kommer ud på folden for at snakke med hende og går gerne fra foderet for at komme hen og snakke. Hun var ikke engang fyldt 1 år, da hun pænt fulgte børnene på 2 år, når de tog fat i hendes grime og trak en tur med hende på folden, og i dag følger hun pænt Kamilla, når hun trækker hende til og fra fold, og stopper pænt og venter, når hun bliver bedt om det. De har også været til deres første mønstringskonkurrence sammen, hvilket de klarede til UG. De to har uden tvivl mange gode oplevelser sammen til gode endnu, både til mønstring og snart også rideture og konkurrencer.

Miranda er dog købt til at være avlshoppe, hvilket selvfølgelig betyder at hun skal indgå i avlen på samme vilkår som de andre to, og hun vil også blive stillet til kåring til sommer, hvis hun er klar og blive udstillet noget mere de næste år.

Bedste resultater:
Forårsskue, Grindsted, 2015:
8 8 8 7 8 = 39 point, nr. 2 af 4.
Hoppeplag af god type med et kønt hoved og et venligt øje. Harmoniske kropspartier, god overlinie, godt kryds. Passende føre og velstillede lemmer med gode hove. God og aktiv skridt, men smal fortil. God og aktiv trav med god haseaktion.

Afkom:
Himalaya af Bjørholm efter Diamond Hagenstrup, SH 419