Bellis af Bjørholm

Født 2012, 106 cm

Far: Sønderskovs Diskovery, SH 482, 1. kl.
Mor: Duelunds Lilli Marlen, S 3370, 2. kl. A
MF: Højbos Rawell, SH 332, 1 kl.

bellis3
Galleri med resultater på Facebook

Bellis er den ene af de kun to renracede shetlænder hoppeføl, vi har fået her på stutteriet gennem årene, og jeg må sige, at jeg er utrolig godt tilfreds med hendes udvikling. Hun er en meget stor hoppe med nogle rigtig gode rammer, som hun lige skal have nogle flere år til at få godt udfyldte, og så har hun nogle gode og velstillede lemmer og fremadgående bevægelser. Hun har ingen kåring endnu, da hun blev afvist som 3 års pga. størrelsen, men planen er at stille hende i år igen, hvis rammerne er udfyldte til det. Ellers må hun vente et år eller to endnu.

Bellis er begyndt sin karriere som børnepony, hvilket hun gør rigtig godt. Kamilla har redet sin første tur på hende i skoven uden trækker. Planen er at de skal med til Leading Rein til Hingsteshowet i marts. Kasper har udset sig Bellis som sin pony, og selvom han ikke har været så meget med, når vi arbejder med hestene og ikke går så hurtigt, kan han selv trække Bellis ind fra fold. Bellis nyder at blive arbejdet med, uanset om det er ride eller trækketur med børnene, eller når jeg selv arbejder med hende.

Bedste resultater:
Føl og plagskue, Sydjylland, august 2014:
9 8 8 8 7 = 40 point, nr. 1 af 2, nr. 5 i finalen
Særdeles god type, vågent udtryk, kønt hoved, godt hårlag. Passende dybde og bredde, lavt ansat hals. Passende føre lemmer med gode hove, god ledmarkering, god længde på overarm. God og energisk skridt, lægger trykket udvendigt på højre bag. Let og jordvindende trav, mere haseaktion ønskes.

Hingsteshow, marts 2017:
Leading rein med Kamilla, 4 år. Nr. 2 af 5
Fik kommentaren: Ponyen med det bedste temperament, tager det hele meget roligt og passer godt på sin lille rytter.

Afkom:
2016: Fagus Sylvatica af Bjørholm efter Søndergårds Spirit SH 777
2019: Ifolet ved Engholms Marlin SH 684